Φιλοσοφία

Flopsy Bunnies Playgroup
Σχετικά με μας

Ο παιδικός σταθμός & Νηπιαγωγείο Flopsy Bunnies Playgroup, έχει χτιστεί πάνω στο πάθος μας για αριστεία και καινοτομία στην παιδική φροντίδα και προσχολική εκπαίδευση.

Ξεκινήσαμε το 1990 σε έναν μικρό χώρο έχοντας κατορθώσει μέσα στα χρόνια να διατηρήσουμε την αρχική οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπου παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων, πολιτισμών και θρησκευτικών πεποιθήσεων μαθαίνουν να ζουν και να συνεργάζονται σε αρμονία.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα αγγλικά. Τα παιδιά που δεν μιλούν την γλώσσα μπορούν ν ατην μάθουν με έναν τρόπο ευχάριστο και αβίαστο. Τα μικρά παιδιά δεν αμφισβητούν τις γλώσσες, τις αποδέχονται, τις απορροφούν με ευκολία και γίνονται δίγλωσσα ή συχνά και τρίγλωσσα, έχοντας έτσι ήδη στο ξεκίνημα της ζωής τους ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Η εμπειρία των παιδιών στην προσχολική εκπαίδευση είναι τα πιο ισχυρά θεμέλια για την μετέπειτα συμπεριφορά τους ως προς την μάθηση.

Το Flopsy Bunnies Playgroup αποτελεί έναν ιδιαίτερο κόσμο για τα παιδιά. Η φιλοσοφία μας είναι πως το πρωταρχικό κίνητρο για την μάθηση των παιδιών είναι η χαρά τους για ζωή και η ευχαρίστηση που λαμβάνουν από τις εμπειρίες τους.

Η προσέγγιση του προγράμματός μας είναι παιδοκεντρική και το περιβάλλον μας σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει και να διευκολύνει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς: κοινωνικό, κινητικό, πνευματικό, γνωστικό και συναισθηματικό. Πιστεύουμε πως τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, εμπειριών και προγραμμάτων κατάλληλων για το αναπτυξιακό στάδιο των παιδιών, σχεδιασμένων ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και να επιτρέπουν σε κάθε παιδί να διευρύνει τις ατομικές του δεξιότητες όντας μέλος μιας ομάδας.

Αυτό που κάνουμε διαφέρει ριζικά από άλλους παιδικούς σταθμούς & νηπιαγωγεία.Προτεραιότητά μας είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο γύρω από το πώς μαθαίνουν τα παιδιά και πώς τα εισάγουμε σε στοιχεία της παγκόσμιας κουλτούρας με τα οποία σε άλλη περίσταση δεν θα είχαν έρθει σε επαφή. Τους δίνονται έτσι πολλές μοναδικές ευκαιρίες να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να μάθουν.

Με αυτό τον τρόπο δίνουμε έμφαση στην σημασία ενός διεθνούς πνεύματος και στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε τους νέους μικρούς πολίτες του κόσμου που θα έχουν την συνείδηση να παλέψουν μαζί για το καλό του πλανήτη και του κόσμου.

Στο Flopsy Bunnies Playgroup το παιδί σας θα γνωρίσει τον Mozart, τον Dr Seuss, τον Picasso, τον VaGogh, τον Mone, θα γιορτάσει το φεστιβάλ Holi, θα συζητήσει για τον κυβισμό, θα βιώσει την υποκριτική, θα γνωρίσει την θεατρική αγωγή, θα γιορτάσει την κινέζικη Πρωτοχρονιά, θα ακούσει παραδοσιακή μουσική της Ινδονησίας, θα επισκεφτεί μουσεία, θα μάθει για την Οδύσσεια και άλλα πολλά. Δεν περιμένουμε πως θα τα θυμούνται όλα, μα όταν φύγουν από εμάς και συναντήσουν αυτά τα θέματα στο σχολείο όλοι θα θυμούνται την πρώτη επαφή που έγινε εδώ στο Flopsy Bunnies.Κάποιοι ίσως ,ακόμα και από τόσο μικρή ηλικία, εμπνευστούν ώστε να ακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον στην όπερα, την συγγραφή ή την υποκριτική, την ζωγραφική ή γενικότερα στην τέχνη.

Όλα τα παιδιά ενθαρρύνονται να αναπτύξουν μια ακόρεστη δίψα για μάθηση και κατανόηση που οδηγεί στην καινοτομία, την δημιουργικότητα και την αριστεία.

Ωράριο Μαθημάτων

Δευτέρα– Παρασκευή
8.00 πμ – 4.00 μμ

Η Διεύθυνση μας

Εθνικής Αντιστάσεως 70
Κ.Χαλάνδρι - ΤΚ 15231

Ώρες Γραμματείας

Δευτέρα – Παρασκευή
8.00 πμ – 4.00 μμ

Τηλέφωνο-Email

Τηλ.: 210 6742885
E-mail: info@flopsybunnies.gr
 

The Flopsy Bunnies Playgroup

©2018 FlopsyBunniesPlaygroup

"Ότι πραγματικά χρειαζόταν να μάθω τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο"

(ROBERT FULGHUM)

          Διεύθηνση

Εθνικής Αντιστάσεως 70
K. Χαλάνδρι - Τ.Κ. 15231

Τηλ.: 210 6742885
E-mail: info@flopsybunnies.gr

Ακολουθήστε μας

fb

           insta

News Letter Flopsybunnies